Les Notícies

Cadet: C.P. SantJoanenc - JSPM (4-4)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [02/05/2010] [23:06] - Aquesta notícia ha estat llegida 1147 vegades.

El partit ha començat molt bé pel Sant Pere Màrtir ja que en la primera jugada en la que van arribar a l'àrea del Sant Joan, una sessió al porter va acabar en gol, era el minut 2 i vam aguantar fins el minut 14, quan en un córner el Santjoanenc va empatar a 1. Llavors uns bons minuts del Sant Pere Màrtir van suposar el 1-2 i més tard el 1-3 que va estar el resultat a la fi de la primera part.

En la segona els locals van sortir en tromba i poc van tardar en escurçar deferències. El 2-3 i el 3-3 van arribar en el minut 4 i 15 de la segona. Amb l'empat el visitants van reaccionar i de penal clar van tornar a posar-se per davant en el marcador, però l'alegria ens va durar poc, el Santjoanenc va empatar a 4.

En l'últim minut va passar un fet que no em puc explicar, un xut d'en Wafi que va entrar per l'esquadra i tant l'àrbitre com un servidor vam veure com entrava entre el 3 pals i l'àrbitre donava gol per anul·lar-lo segons més tard al veure la pilota fora de la porteria. L'àrbitre va anar a mirar si la xarxa tenia cap forat i no en va veure cap. Us puc assegurar que la pilota va anar entre el 3 pals, però no sé com va poder escapar-se.