El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Infantil: A.E. La Canya - JSPM (0-1)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [22/04/2007] [20:46] - Aquesta notícia ha estat llegida 1146 vegades.
 

Ahir el matí l'equip infantil es va desplaçar fins al poble veí de la Canya per disputar el partit corresponent a la penúltima jornada de lliga de la tercera divisió. La Canya que disposa d'un bon equip, amb jugadors infantils de primer any, podia complicar-nos el dia i fer-nos perillar la primera posició en la classificació envers el nostre màxim rival l'Atlètic Olot.

El partit es va disputar sota una forta calor, el JSPM va sortir mentalitzat per derrotar al rival, però també amb molts nervis. En la primera jugada en Kissima va posar la pilota dins la porteria rival, era el minut 2 i la cosa pintava molt bé. El partit però va ser dolent pels espectadors que no van gaudir gens tant amb el joc d'uns com dels altres. Durant tot el partit no hi va haver cap altre jugada de perill només un pal amb una jugada d'en Javi.

Amb aquest resultat seguim al cap damunt de la classificació i ens hem assegurat matemàticament la segona posició, ara a falta de dos partits esperem no haver-nos de jugar la lliga en el darrer i que amb una mica de fortuna es pugui dicidir en la propera jornada.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)