Dimarts, 22 d'Octubre de 2024 - HL: 08:32El sol surt a les (08:12:31) i s'amaga a les (18:55:50) el dia dura (10:43:19)Usuari: No Registrat
L'escut
Joventut Sant Pere Màrtir
jugadors disputant un partit
Juvenil temporada 2003-2004
Inici Actualitat Qui soms Com arribar Història Fes-te Soci Notícies Fotos Google Maps Usuaris

P. Equip: C.F. Sant Jaume - JSPM (9-2)

[27 d'Octubre del 2007] [18:44] - [Avui fa 6204 dies 13h 48m 14s.] Lectures: 1078

En Comas lesionat

Avui ens hem desplaçat fins al municipal de Sant Jaume per veure un partit ben boig. Aquest resultat d'escàndol no indica pas el que s'ha vist en el terreny de joc.

El JSPM tenia el control del partit, jugant millor que el Sant Jaume, els locals s'han avançat en el marcador en una badada de la defensa. En la mateixa jugada s'ha lesionat en Jordi Comas (el nostre porter). Ha estat substituït per l'Albert Pinadero, que habitualment juga de davanter. El JSPM ha conseguit empatar el partit mitjançant una maca jugada d'en Capdevila que anteriorment havia estavellat una pilota al pal i havia estat a punt de marcar en una altra jugada estil "Tamudo". En el minut 30 en una pilota penjada a l'àrea han saltat el nostre porter i un jugador local, aquest li ha donat un cop de colze i han acabat els dos expulsats després d'una pica-baralla. L'entrenador ha hagut de tornar a canviar de porter, aquest cop la porteria visitant estaria defensada per en Mirapeix (era la primera vegada que jugava de porter), en la primera jugada atacant dels locals han marcat el 2-1.

En la segona part, només començar l'àrbitre ens expulsa un altre cop el porter, ara li toca el torn a Dani Campos, aquest només havia jugat de porter al pati de l'escola i d'això ja fa dies. Un altre cop en la primera jugada el 3-1. El JSPM no ha abaixat el cap i ha escursat les diferéncies en el minut 12 de la segona. Al cap de 2 minut l'àrbitre no ha pitat un clar fora de joc dels locals que han marcat el 4-2. D'aquí fins el final han entrat tots els xuts dels locals menys un, que ha parat de forma magnífica el nostre porter.

Desde d'aquí volem animar als jugadors, que han fet el que han pogut, han lluitat i no es mereixien aquest resultat de cap de les maneres.

Enviada per : Antoni Quintana Barnadas