Dimarts, 22 d'Octubre de 2024 - HL: 08:40El sol surt a les (08:12:31) i s'amaga a les (18:55:50) el dia dura (10:43:19)Usuari: No Registrat
L'escut
Joventut Sant Pere Màrtir
jugadors disputant un partit
Primer Equip temporada 2003-2004
Inici Actualitat Qui soms Com arribar Història Fes-te Soci Notícies Fotos Google Maps Usuaris

P. Equip: Castellfollit - JSPM (1-1)

[15 de Setembre del 2007] [21:19] - [Avui fa 6246 dies 11h 21m 02s.] Lectures: 1127

Ramon Cells
Entrenador del JSPM

Aquest cap de setmana començava la lliga de la tercera territorial, el nostre equip havia de jugar a casa, els del Castellfollit que estan de festa, ens van demenar de canviar el partit i així ho van fer. Els responsables del Castellfollit, que avui segurament tenien convidats, no els hi donat temps de regar el terreny de joc i s'ha jugat en un terreny molt dur i molt polsòs.

Els visitants desde el primer minut fins el darrer han estat intentant de guanyar un partit que han dominat amb claretat i s'els hi ha anat girant en contra en multitut d'ocasions. En la primera part en el minut 18 en una falta el Castellfollit s'avançava en el marcador, els visitants han tingut tres ocasions clares i han estavallat una pilota al pal.

En la segona, la sort no ha millorat, perqué no hi havia manera de fer entrar la pilota dins la porteria del Castellfollit, molt ben defensada pels dos porters, que han jugat l'un per lesió de l'altre. El JSPM ha estavallat una pilota al pal i en Pina ha marcat l'empat en el minut 30 de la segona, els visitants han apretat als locals però de nou la pilota ha tornat a estavellar-se al pal davant la mirada d'en Pina que ja cantava el gol.

El JSPM sense jugar molt bé a fet molt millor futbol que el seu rival que en només dos xuts en la primera part i de falta n'ha fet prou per treure un empat.

Clic-keu aquí per veure els altres resultats.

Enviada per : Antoni Quintana Barnadas